Ajándék


"Ha azért ti gonosz létetekre tudtok fiaitoknak jó ajándékokat adni, mennyivel inkább ad a ti mennyei Atyátok jókat azoknak, akik kérnek tőle?" 

Máté evangéliuma 7. fejezet 11. vers

Egészen biztos vagyok benne, hogy nem emlékszel minden szülinapi ajándékra. És egészen biztos vagyok benne, hogy emlékszel a legjobb és a legrosszabb ajándékokra! Ugye? Te sem arra a zoknira, vagy épp arra a pulóverre számítottál... Nem is beszélve arról, amikor a számodra legfontosabb személy elfelejtette, hogy szülinapod van!

Ajándékot, főleg szép és áhított ajándékot kapni öröm! Ilyen szempontból micsoda szerencse, hogy Isten a szívünkbe lát! Hogy ismeri minden gondolatunkat,  és a legbensőbb vágyaink! Számíthatunk rá, hogy tőle tökéletes ajándékot kapunk. Vagy mégsem?

Én speciel nem kaptam meg mindent Istentől. Ez nem panaszkodás arra, amit eddig kaptam. Az mind nagyon jó és izgalmas ajándék volt, egyáltalán nem a karácsonyi pulóver... A megváltás, a megértés, a lelki ajándékok, a ... Sorolni is nehéz!

Sokkal inkább azt jelenti ez, hogy nem kaptam meg azt, amit szerettem volna. Rá kellett jöjjek, hogy nem kapni is lehet tökéletes ajándék! Ha nem hiszed, gondold át a saját életed.

Bízhatunk Istenben, hogy a legjobb ajándékot adja. Vagy mégsem adja...

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hívd meg a lelkészed egy sörre!

Világosság a sötétségben

A tökfőzelék és a szeretet