Add fel! Van remény!


Végül pedig: erősödjetek meg az Úrban és az ő hatalmas erejében.

"Úgyse fog sikerülni!"
Hány tervedet döntötte kudarcba ez a mondat? Hány dolognak nem álltál neki azért, mert nem bíztál magadban eléggé? Lehet, hogy most is erőtlennek érzed magad, úgy érzed, belefáradtál, vagy egyszerűen nem látod a kiutat a helyzetből?

Ne keseredj el! Add fel! Van remény!

A világ üzenete egyértelmű: bízz magadban, és sikerülni fog! Szívd fel magad, és lesz elég erőd a terveid megvalósításához! Csak kitartásra van szükséged! Gondolj rá erősen és konkrétan, és az univerzum megadja neked! Tegye fel a kezét, akinek ez működik! Lehet, hogy egy-két alkalommal sikerült "bevonzani" a sikert, de ez inkább kivétel, mint szabály — arról nem is beszélve, hogy ilyenkor a saját vágyaink is megvezetnek bennünket. Annyira szeretnénk, hogy bevonzzuk, hogy a legkisebb változást is sikernek könyveljük el. Jól hangzik, bátorító — de sajnos nem működik.

A Biblia üzenete ezzel szemben egyszerre elszomorító és végtelenül bátorító: egyedül semmi esélyed. Nem fog sikerülni. Add fel! És ha kész vagy feladni — és a jó kezekbe tenni — sikerülni fog! Ha Istenben bízol, ő támogatni fog téged! Ismerd fel, hogy egyedül nem megy, erősödj meg az Úrban és az ő hatalmas erejében! Vele sikerülni fog!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hívd meg a lelkészed egy sörre!

Isten terve

A meghallgatott ima