"Te vagy a legjobb a világon, vagy te vagy a legjobb a világért?"

„Sokan mondják rólam: Nem segít rajta Isten! De te, URam, pajzsom vagy nekem, dicsőségem, aki fölemeled fejem.” 


A legfőbb dolog, amire csak vágyhatunk, az a biztonság. Tudni azt, hogy ahol éppen vagyunk az jó, amit teszünk az helyes. Szeretni a munkánkat, megelégedni a javainkkal, lokalizálni a helyzetünket és felismerni, hogy az jó, a legjobb érzés a világon.

Manapság éppen ez a legnagyobb gond. Sokan elégedetlenek az életükkel, de tenni a változásért már nem hajlandóak. Sőt, nem ritka az sem, hogy valakit tévesen ítélnek meg, de az illető elfogadja azt, ahogyan mások vélekednek róla. Én is így képzeltem magam. Kételkedtem egy időben, azt gondoltam semmire nem vagyok képes. A tanáraim is ebben erősítettek meg. Hála Istennek a szüleim támogattak és hittek bennem. Csak ennek köszönhetem azt, hogy bejutottam a főiskolára. A múlt héten egy focicsapat tagja lehettem, ahol olyan társaim lehettek a játékban, akik elhitették velem, hogy jó játékos vagyok, és olyan ügyesen játszottam, mint még soha.

A betegségek egyik legnagyobb akadály az, ha nem hiszünk a gyógyulásban, és abban, aki az egészséget adja. Sok megrokkant ember tart igényt mások sajnálkozására és segítségére, pedig az segítené őket igazán, ha nem önmagukkal, hanem másokkal törődnének.

Nézzünk meg ma reggel együtt egy rövid filmet!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hívd meg a lelkészed egy sörre!

Világosság a sötétségben

A tökfőzelék és a szeretet