Csak hivatkozz rám!

„Aki tehát vallást tesz rólam az emberek előtt, arról majd én is vallást teszek mennyei Atyám előtt”
Máté evangéliuma 10:32 

„Csak hivatkozz rám!” És te rá hivatkozol, és várod a remélt előnyöket. Gyorsabb, gördülékenyebb ügyintézés, esetleg egy kis árengedmény, hamarabbi időpont, több figyelem, a pult alól egy edoboz friss házitojás. És jó érzéssel tölt el, hogy van egy ismerős, aki által most egy kicsit könnyebb lett az élet.

Egy ismerős, aki előnyt jelent, akire jó hivatkozni, akit jó ismerni. És persze vannak olyanok, akikkel kapcsolatban inkább meg sem szólalsz, jobb, ha nem tudja senki, hogy bármilyen kapcsolat is lett volna valaha közöttetek. 

Ma reggel Isten ezen az igén keresztül arra kér, hogy gondolkozz el a kettőtök kapcsolatán! Ő melyik ismerősi körbe tartozik? Azok közé, akikről szívesen beszélsz, vagy azok közé, akikhez bárcsak ne lenne semmilyen közöd. 

Jézus hív ma, hogy vállald fel a kettőtök kapcsolatát, legyél boldog, hogy hozzá tartozhatsz, és emelt fővel éld meg ennek minden hozadékát! 


Ő megígérte, hogyha te megteszed, ha elmondod, megéled, hogy ismered Őt, akkor viszonozni fogja, és felvállal téged az angyalok és a mennyei Atya előtt is. Ha te nem szégyenled az emberek előtt, hogy elfogadtad Isten Fiát megváltódnak, életed Királyának, akkor ő sem fog téged soha letagadni a világegyetem Ura előtt. 

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hívd meg a lelkészed egy sörre!

Világosság a sötétségben

A tökfőzelék és a szeretet