Mi van a fókuszban?

Keressétek először Isten országát és az ő igazságát, és mindezek ráadásként megadatnak majd nektek.

A minap a kisfiam körbejárta a lakást, és mindent feltúrt, hogy megtaláljon egy műanyag játék telefont. Ez az ő telefonja, és amikor dolgozom, nagyon sokszor előveszi, mert ő is dolgozik. Kis semmiség, de neki nagyon fontos ez a játék, úgyhogy a játék helyett keresgélte ahogy csak tudta. Számára a játék olyan fontos, hogy minden mást félretesz azért, hogy megtalálja. Minden más csak azután jön, hogy megtalálta a kis zenélő műanyagot.

Te mit keresel? Mi van a középpontban? Mi az első, amivel foglalkozol?

Ne értsük félre a fenti igét! Ez nem azt jelenti, hogy minden más értéktelen, vagy nem kell mással foglalkozni. Nem is ezt írja. Jézus nem azt mondja, hogy mondj fel, ne foglalkozz a megélhetéssel, nem kell élvezned az életet, csak olvass Bibliát, és juss mélyebb és mélyebb ismeretre, és tökéletesedj.

Igenis legyen munkád és legyen életed. Isten nem várja el, hogy hátrahagyd mindet. Ha így lenne, akkor nem olvasnánk arról, hogy a Biblia hőseinek legalább fele városokban élt, és akár vagyonos személy volt, aki nagyon jól végezte a munkáját. Élvezték az életet, és boldogok voltak.

Keressd Isten országát! Legyen ez a fókusz. Keressd Isten országát, legyen ez a cél a szemed előtt. Ha nehézségek érnek, akkor gondolj arra, hogy ez csak egy "rövid" élet kellemetlensége, de az örökkévalóságban boldogan élhetünk majd!

Keressd Isten országát, ez legyen a központban, de ne felejts el élni!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Te mivel dicsekszel?

Hívd meg a lelkészed egy sörre!

Mint a villámlás