Gyermeknapra

Kisgyermekeket is vittek hozzá, hogy megérintse őket. Amikor a tanítványok ezt meglátták, rájuk szóltak, Jézus azonban magához hívta őket, és így szólt: Engedjétek hozzám jönni a kisgyermekeket, és ne akadályozzátok őket, mert ilyeneké az Isten országa. Bizony mondom nektek, aki nem úgy fogadja az Isten országát, mint egy kisgyermek, semmiképpen nem megy be abba.

Állj! Ne küldjétek el őket! Miért gondoljátok azt, hogy ők nem valók ide? Azt hiszitek, nem értik, amit mondok? Hogy ez csak bizonyos felnőtteknek való? Az evangélium mindenkié. Az övéké is. És higgyétek el, sokkal jobban értik, sokkal többet értenek belőle, mint gondoljátok!

Engedjétek, hogy hozzám jöjjenek, hisz nekik is szükségük van Istenre! Szükségük van arra, hogy találkozzanak Vele, a szerető Atyával, hogy megismerjék Őt rajtam keresztül. Hogy lássanak egy másik példát amellett, akinek meg kell felelni, aki csak akkor fogad el, ha megtartják az összes kiegészítő, apró törvényt. Szükségük van arra, hogy lássák, van alternatíva. Van választás, van másik út. Szükségük van az én Atyámra, aki elfogad, aki felemel, aki azért küldött el, hogy megkeressem és megtartsam az elveszetteket. Szükségük van arra az Atyára, aki minden tetted ellenére szeret, visszafogad, és helyre akar állítani.

Engedjétek ide hozzám őket, nincs mitől félnetek! Engem ők nem zavarnak, sőt! Szeretném, ha úgy fogadnátok Isten szeretetét, ahogy ők. Szeretném, ha olyan nyitottsággal és bizalommal lennétek irántam és az Atya iránt, ahogy ők vannak. Szeretném, ha olyan mély kötődés alakulna ki köztünk és köztetek, mint ahogyan egy gyermek kötődik szerető szüleihez.

Az én Atyám várja őket, és velük együtt minden gyermekét, hogy áldást adhasson nekik, az Ő jelenlétét, a Vele való kapcsolatot. Hát ne tilts el senkit, se másokat, se magadat Isten országától!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Te mivel dicsekszel?

Hívd meg a lelkészed egy sörre!

Mint a villámlás