Jézus visszajön

"Galileai férfiak, miért álltok itt az ég felé nézve? Ez a Jézus, aki felvitetett tőletek a mennybe, úgy jön el, ahogyan láttátok őt felmenni a mennybe."

Lehetséges, hogy mi is kaptunk már olyan kérdést, amit a tanítványok. Mit bámulsz fiam, menj és csináld?! Mit nézel, mint borjú az új kapura?! 

Körülbelül a tanítványoktól is ezt kérdezték. Nem az volt a dolguk, hogy bámulják az eget, hanem, menjenek és tegyék, azt amivel Jézus megbízta őket. 

Időnként a bámulás minket keresztényeket is megbénít, és nem jut eszünkbe sem a feladat, amivel megbízott Jézus sem az ígéret, hogy ahogyan elment, úgy jön vissza.

A bénulás gyakran jelentkezik abban is, hogy úgy érezzük Jézus elfelejtett visszajönni. Mert olyan sok jelet láttunk azok közül, amelyekről a Biblia ír.

Akárhogy is állunk, mivel a Jézusra vonatkozó próféciák szó szerint teljesedtek (születése, halála körülményei stb.) bízhatunk eljövetelében is. Bízhatunk Benne, hogy egy napon életünk biztosan megváltozik és végérvényesen, amikor eljön. Biztosan eltörli a szenvedést. Biztosan nem lesz többé halál. Csak légy türelmes és várj! A mi dolgunk a tevékeny várás, nem a találgatás. Biztosan vissza jön Jézus! 


Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hívd meg a lelkészed egy sörre!

A meghallgatott ima

Isten terve