Mennyei hangulat

„Mondom nektek, így fognak örülni az Isten angyalai egyetlen megtérő bűnösnek.
Lukács evangéliuma 15. fejezet 10. verse



Három történetből áll az egész fejezet, amely mondanivalója sokakat inspirál, nemcsak keresztény, biblia olvasó személyeket, hanem azokat is, akik nem sűrűn, vagy egyáltalán nem forgatják a Szentírás lapjait. A történet elterjedt a köztudatban, és az elveszett bárányról, az elveszett drahmáról, majd a tékozló fiú történetéről mindenki hallott már valamit, még ha az nem is túl sok. A téma kimeríthetetlensége, és mai ragyogó üzenete megérinti a szívet, és minden olvasó valamilyen helyet talál magának a történetben, mindenki képes arra, hogy a történet egy szereplőjével azonosulni tudjon.

Akinek, volt már meglepi babazsúrja az tudja, milyen izgalmas és érdekes az, amikor belépsz egy szobába, amiről azt hiszed, hogy csak te és a nassolnivalód lesztek, és akkor nagy kiáltozás, hogy BOLDOG SZÜLINAPOT! J MEGLEPETÉS... (ha meg nem volt ilyenben részed, apropózz egy barátnak, barátnőnek hátha veszi a lapot, és szervez neked egyet jövőre ;) ). Abban a pillanatban mindenki önfeledt hangulatban, de te, a meglepett, egyenesen szavak nélkül maradsz a meghatódottságtól és az örömtől. Mert ezt neked, érted tették a barátaid.


Amikor úgy döntesz, hátat fordítasz a csúnya múltnak, új életet kezdesz, és ebbe a döntésedbe belevontad életed megváltóját, így örülnek a Mennyben neked. Nem akárhol tartják az ünneplést, hanem egyenesen a leg előkelőbb helyen! A Krisztushoz való megtérés ingyenes, önzetlenségből fakad, és a legjobbat adja neked, és jól tudom, hogy te aki éppen olvasod ezt a blogot, neked a mindenből a legjobb jár, és ezt csak a Mennyben tudják neked garantálni. 

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hívd meg a lelkészed egy sörre!

Világosság a sötétségben

A tökfőzelék és a szeretet