A titkos terv



„A Fiú által kaptuk a megváltásunkat is, az ő vére (halála) által. Őrajta keresztül kaptuk meg bűneinkre is a bocsánatot, Isten kegyelmének gazdagsága szerint. Isten elárasztott bennünket kegyelmével, mindenféle bölcsességgel és megértéssel. Megmutatta nekünk titkos tervét, amelyet tetszése szerint készített, és a Krisztus által akar elvégezni.”

Pál apostol Efézusbeliekhez írt levele 1:7-9



 A mi Királyunk hatalma lenyűgöző! Sátán és angyalai hanyatt-homlok menekülnek a jelenlétében.

Ő nem csak király. Ő a királyok Királya. Másokat hívhatnak úrnak, de Ő az uraknak Ura. Nincs nagyobb tekintély, nagyobb hatalom, nagyobb erő. Egy nap az egész univerzum minden teremtménye alázattal és ámulattal fog meghajolni Előtte. Ő örökké a világmindenség szuverén Ura lesz, mert Ő a „Tengerentúli Birodalom” hatalmas Uralkodójának a Fia.

Az egyetlen dolog, ami felér hatalmával és erejével, az irántad való szeretete. A gyermeke vagy. A bűn, mint egy gonosz ragadozó, becserkészett, hogy teljesen tönkretegyen. Azonban a Júda törzséből való Oroszlán felfigyelt rád, az Ő kiválasztott oroszlánkölykére, és leszáguldott a mennyből, hogy bosszút álljon érted és megvédjen. A hatalmas Király megállíthatatlan szeretetével igyekezett a megmentésedre egy istállón és egy kereszten át.

Ez az a titkos terv, amiről ez az Ige szól. Nyugodj az Ő árnyékában és tudd, hogy ott a gonosz nem érinthet.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hívd meg a lelkészed egy sörre!

Világosság a sötétségben

A tökfőzelék és a szeretet