Bizalompróba




„Ezt mondja az Úr: Átkozott az a férfi, a ki emberben bízik és testbe helyezi erejét, az Úrtól pedig eltávozott az ő szíve!”   Jeremiás 17,5







Tegnap sokan megdöbbentünk a hír hallatán, meghalt Albert Flórián az egyetlen aranylabdás magyar labdarúgó.  Amikor gyerekként kergettük a labdát, sokunknak ő volt a példakép. Elképzelni sem tudtuk, hogy ő is meghallhat. Ő volt a labdarúgás Császára.

Az elmúlt napokban sokan kilátogattunk a temetőkbe meghalt szeretteinkhez és ott a sírnál rádöbbenhettünk mennyi is egy ember élete. Holt, volt, nincs – ahogy a költő mondaná. Akiket szerettünk nincs többé, itt hagyott, elment tőlünk. Akikben bíztunk azokat elragadta a halál.  

Szeretnéd egy olyan valaki barátságát, aki örökké veled van, akivel nem történhet meg, hogy elhagy? Akivel megoszthatod gondjaidat, problémáidat?

Milyennek kell lenni egy ilyen Valakinek?   
Egy biztos, örökké kell, hogy éljen!

Én egy ilyen személyt ismerek, aki, ha sírba is került harmadnapra feltámadt, és  soha többé nem fog meghalni. Akihez, ha hozzá mész szeretettel fogad, elbeszélgethetsz Vele. Aki bármikor elérhető, ha szükséged van Rá – ma reggel is vár arra, hogy megszólítsd – Ő JÉZUS KRISZTUS.

Ő soha nem hagy el!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hívd meg a lelkészed egy sörre!

Világosság a sötétségben

Gyakorlati teológia