Akarod látni aki megmentette az életed?



És látják az ő orcáját; és az ő neve homlokukon lesz.
Jelenések könyve 22,4


A bibliában három igazán nagy történet van! Természetesen van több is, és egyik sem kisebb a másiknál, hiszen mindben Isten keze munkáját láthatjuk, de ez a három történet átöleli az egész föld történelmét.

Az első ilyen nagy történet a teremtés története, amikor Isten hat nap alatt megteremt mindent és a hetedik napon megpihen, és megáldja azt. A második nagy történet a passió története, amikor Jézus Krisztus keresztre feszítéséről olvashatunk, és arról, hogy hogyan győzi le a bűnt az Isten fia. A harmadik nagy történet az, amikor a Biblia utolsó fejezeteiben a Föld újjáteremtéséről olvashatunk!

Ennek egyik állomása a mai aranyszövegünk, hogy akik ott lesznek Vele, azok látják! (Itt szeretném meleg szeretettel ajánlani mindenkinek, hogy olvassa el mindenki a 21. és a 22. fejezetet!)

Várjuk-e, hogy láthassuk Őt? Egyesek nagyon várják, mások számára még nem olyan fontos ez. Ezen elmélkedve éppen egy hírt olvasok… Egy nő 6000 mérföldet utazott, hogy egy kutyával találkozzon, aki megmentette az életét. Egy kutyával... Mit tennénk meg azért, aki megment bennünket a biztos haláltól? Nyilvánvalóan látni szeretnénk, minden áron. Nem garasoskodnánk, ha kellene, mindent feláldoznánk, hogy a megmentőnkkel találkozzunk.

Látni azt, aki helyettünk viselte a büntetést. Mond utánam e szavakat: én érdemeltem volna mindazt, amit Krisztus szenvedett el, azért, hogy én élhessek. Végtelenül hálás vagyok ezért! Megmentette az életemet. Én akarom Őt látni!!!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hívd meg a lelkészed egy sörre!

Világosság a sötétségben

A tökfőzelék és a szeretet