A lottómilliomos halála

„És monda nékik egy példázatot, szólván: Egy gazdag embernek bőségesen termett a földje. Azért magában okoskodék, mondván: Mit cselekedjem? mert nincs hová takarnom az én termésemet. És monda: Ezt cselekszem: Az én csűreimet lerontom, és nagyobbakat építek; és azokba takarom minden gabonámat és az én javaimat. És ezt mondom az én lelkemnek: Én lelkem, sok javaid vannak sok esztendőre eltéve; tedd magadat kényelembe, egyél, igyál, gyönyörködjél! Monda pedig néki az Isten: Bolond, ez éjjel elkérik a te lelkedet te tőled; a miket pedig készítettél, kiéi lesznek? Így van dolga annak, a ki kincset takar magának, és nem az Istenben gazdag.”


                                                                                  Lukács evangéliuma 12,16-21

Kommentár nélkül

„2012.augusztus 20-án az esti órákban egy Várpalota felől Veszprém irányába haladó Audi sofőrje elgázolt egy gyalogost a 8-as főút 40-es km-szelvényénél; az úttesten nem a kijelölt helyen áthaladó 61 éves hajmáskéri lakos a helyszínen életét vesztette - közölte Kómár Viktória, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője kedden az MTI-vel.
  
Köbli Miklós, Hajmáskér független polgármestere megerősítette az MTI információit, miszerint lottómilliomost ért a baleset; mint mondta, a férfinak néhány héttel ezelőtt négytalálatosa volt a lottón, s több mint kétmillió forintot nyert.”

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hívd meg a lelkészed egy sörre!

Világosság a sötétségben

A tökfőzelék és a szeretet