Hinned kell!



„Hit nélkül pedig senki sem lehet kedves Isten előtt, mert aki az Istenhez járul, annak hinnie kell, hogy ő van, és megjutalmazza azokat, akik őt keresik.
Zsidókhoz írt levél 11. fejezet 6. vers


Először szeretnék szép napot kívánni minden kedves olvasó számára. Egy kérésem lenne Hozzád, kedves reggeli dicséret olvasó! Kérlek, úgy indítsd ma a napot, hogy megkeresed Istent és hálákat adsz neki, hogy megköszönöd Neki mindazt, amid van. A jót is és a rosszat is! Kérd Őt, oltalmazzon meg téged, segítsen Neked, hogy minden dolgodban jó szerencsés legyél, és hidd el, hogy a menny Ura meghallgatja imádat. Nyisd meg előtte szívedet, ne titkolj előle semmit!

Mindenki tudja, hogy minden ember hisz valamiben, még az is hisz, aki nem hisz, mert ő abban hisz, hogy ő nem hisz. Olyan szép dolog a hit. Hit Istenben. Úgy örülök neki, hogy megismerhettem a Megváltót. Régebb máshogy gondolkoztam a hitről. Azt hittem annyi elég, hogy imádkozok, és akkor majd csak úgy zsákból ömlenek rám az áldások. Nem mondom, hogy nem voltak tapasztalataim, de ma már tudom, hogy inkább azért, voltak ezek, hogy el is higgyem azt, amiért imádkozok. El kell hinnem azt is, hogy Isten a legjobbat akarja adni nekem. Ez egy olyan szép téma, és azért, mert átélhetjük mindannyian.

Az ember szereti a dicséretet, az elismerést, vagyis azt, ha jutalmazzák őt munkájáért. Ilyenek vagyunk nincs mit tenni. De a Mindenható ezt is tudja, hogy minderre szükségünk van, ezért azt mondja, hogy megjutalmazom azokat, akik keresnek engem. Kedves olvasó, Rád is jutalom vár attól, aki teremtette az eget és a földet, és téged!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hívd meg a lelkészed egy sörre!

Világosság a sötétségben

A tökfőzelék és a szeretet