Az egyetlen biztos menekülési útvonal

A Lélek és a mennyasszony így szól: Jöjj! Aki csak hallja, az is mondja: Jöjj!Aki szomjazik, jöjjön!Aki akarja, vegye az élet vizét ingyen!”
Jelenések könyve 22:17


Ha kezünkbe veszünk egy újságot, ha elolvassuk vagy megnézzük a híreket, egyre inkább szembesülünk azzal, hogy a világ, amelyben élünk egyre nyugtalanabb, egyre bizonytalanabb hellyé válik. Az emberek rettegnek attól, mit hoz a jövő, mert a nap mint nap tapasztalt felbolydulások, tragédiák egyre kilátástalanabb képet tárnak eléjük. Vajon mit hoz a holnap?

Isten, aki kezdettől fogva látta a véget, elénk tárta: nem kilátástalan a jövő! Jézus visszajön, hogy magához vegyen bennünket: „Íme, eljövök hamar!” (Jelenések könyve 22:12)- ígérte, és „magam mellé veszlek titeket, hogy ahol én vagyok, ti is ott legyetek.” (János evangéliuma 14:3)

Ha te is azt érzed, hogy egyre kilátástalabb a világ sorsa, ha úgy érzed, nincs kiút, jöjj Jézushoz! Ha békére és megnyugvásra vágysz, ha bátorító szavakra szomjazol, jöjj Jézushoz! Ha biztos jövőt szeretnél, fogadd el az élet vizét! A meghívás neked személyesen szól. Nem dönthet más helyetted! Fogadd el!

Jézus mondta: „Ha valaki szomjazik, jöjjön hozzám és igyon!” (János evangéliuma 7:37), mert „aki abból a vízből iszik, amelyet én adok neki, soha többé meg nem szomjazik, mert örök életre buzgó víz forrásává lesz benne.” (János evangéliuma 4:14)


Ha a Lélek szólít, válaszolj, és jöjj ma Jézushoz! Ha megtetted már, akkor tudod, nem elég egyszer megtenni. Újból és újból, minden nap igent kell mondanod az ő hívására. Ez az egyetlen biztos menekülési útvonal ebből a zűrzavaros világból!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hívd meg a lelkészed egy sörre!

Világosság a sötétségben

A tökfőzelék és a szeretet