Örülj!

„Ahogyan engem szeretett az Atya, úgy szeretlek én is titeket: maradjatok meg az én szeretetemben! Ha parancsolataimat megtartjátok, megmaradtok a szeretetemben, ahogyan én mindig megtartottam az én Atyám parancsolatait, és megmaradok az ő szeretetében. Ezeket azért mondom nektek, hogy az én örömöm legyen bennetek, és örömötök teljes legyen.”
‭János‬ ‭evangéliuma 15‬:‭9-11‬

Isten szeretné, ha örülnél. Ha mindketten örülnétek. Ha nyitott szemmel és szívvel élnéd az életedet, minden jót meglátva, mindenért hálát adva. Szeretné megváltoztatni a látásmódodat, hogy ne csak azt lásd, ami nincs, ami hiányzik, ami még kell, hanem vedd észre, milyen gazdag vagy, és milyen sok okod van örülni.

Hidd el, sokkal jobb az állandó panaszkodás helyett pozitívan tekinteni múltra, jelenre, jövőre, és meglátni az élet nagy kincseit.

Ma reggel Isten az Ő szeretetén  keresztül akar nevelni erre az új életformára. Hiszen, ha szeretesz, az öröm szinte magától jön. Ha szeretsz igazán, Isten szeretetével, akkor mindig találsz okot az örömre, hálára.

Hát tegyél egy próbát! Kutasd Isten szeretetét, olvass róla naponta, éld, érezd át, és kérd, hogy ezt tudd továbbadni mások felé. Kérd, hogy Ő maga tanítson meg igazán örülni, és hidd el, más fényben fogod látni a mindennapokat.

Kívánom az előtted álló hétre, hogy tapasztald meg Isten örömét, tedd magadévá, és add tovább másoknak!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hívd meg a lelkészed egy sörre!

Világosság a sötétségben

A tökfőzelék és a szeretet