Ajánlás!



És most, atyámfiai, ajánlak titeket az Istennek és az ő kegyelmessége ígéjének, aki felépíthet és adhat néktek örökséget minden megszenteltek közt.
Apostolok cselekedeteinek könyve 20. fejezet 32. verse



Kit lehet ajánlani? Ki lenne az közülünk, aki először tenné fel a kezét, hogy itt vagyok, engem nyugodtan lehet ajánlani.
Vagyunk olyan keresztényeket, akiket nyugodtan bátor szívvel merünk ajánlani? De másokról beszélni mindig sokkal könnyebb. Szinte élen járunk ebben. Akárhol vagyok, egy buszon, vagy egy üzletben arról fecsegnek az emberek: „láttad a facebookon?” Ezek a mondatok csaknem beszűrődnek keresztény társalgásunkba is. Nem a nyitottságról van szó, hanem arról, hogy megítélünk másokat, hogy milyenek, és hozunk egy döntést. Igen őt lehet ajánlani, de azt a másikat nem, az nem elég jó!

Az Istennek ajánlanak téged és engem, magunkat vizsgálgassuk meg, hogy mi ajánlhatóak legyünk, de nem úgy, hogy ajánlom magam.

Hadd imádkozzam most érted kedves olvasó a következő mondatokban és ha egyet értettél azzal amit írok, kérlek mondj rá „ámen”-t.

Mennyei Urunk, a mi Megváltónk nevében szólítunk meg és szeretnénk hálát adni Neked! Ellátsz minden nap. Nap mint nap új dolgokat hozol elénk amiből megláthatjuk a Te kezed gyönyörű alkotásait, most szeretnénk kérni Téged arra, hogy vedd el tőlünk azokat a kísértéseket, amelyek távol tartanak, valamint adj erőt is, hogy tudjunk helyt állni, bármely próba ér is bennünket. Életünket szeretnénk Neked felajánlani, és azt szeretnénk kérni, hogy maradj mindig életünk Ura. Csak benned bízhatunk, csak benned van reményünk, és vágyunk arra, hogy megláthassunk téged hamar! Ámen

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hívd meg a lelkészed egy sörre!

Világosság a sötétségben

Gyakorlati teológia