Szeretettel...


Minden dolgotok szeretetben menjen végbe!
I.Korinthus 16:14 

















Nem törődöm világ, érzéketlenség az emberi sorsok iránt, hanyagság flegmaság, és ezek csak néhány jellemzői voltak mai világunknak. Nagyszüleink elmondhatják, hogy akkor milyen jó kapcsolat volt a szomszédokkal, de mostanában azt sem tudjuk, hogy kik a közvetlen szomszédaink a tízemeletesben. Feszített tempó, felgyorsult életritmus, amely megöli az emberek közötti kapcsolatot, vagy legalábbis minimálisra korlátozza. 

A mai napi útravaló rövidnek tűnik, de nem kis feladatnak! Legyen üzenetünk ez a szöveg ma a környezetünknek! Ha épp vásárolunk az egyik hipermarketben, szeretetben teljen el, legyünk mosolygósak, és kedvesek az emberek felé! Nyissuk meg szívünket az emberi érzések iránt, kedvesek és türelmesek legyünk, még akkor is ha éppen velünk szemben türelmetlenkednek! Legyünk egy irodában, vagy egy közlekedési dugóban, Pál azt írja a Korinthusiaknak, hogy minden dolguk szeretetben menjen végbe. 

Kedves embertársaim! Bármit tesztek a mai nap folyamán, minden tett és cselekedet mögött ott álljon, az embertársaitok iránt érzett szeretetetek!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hívd meg a lelkészed egy sörre!

Világosság a sötétségben

Gyakorlati teológia