Isten a legjobbat adja




Bárcsak figyeltél volna parancsaimra! Akkor folyamként áradna rád a jólét, a tenger hullámaihoz hasonlóan az igazság. Ézsaiás könyve 48,18 (MBT)






Higgyük el, hogy Isten a legjobbat akarja nekünk!

Sokan félnek a parancsolatoktól, korlátnak, megkötözésnek tartják. Isten szomorú szívvel jegyzi meg, ha megtartottad volna a parancsolatait, akkor folyamként áradna rád a jólét.
Nem hiszek abban, hogyha valaki hívő és megtartja az Isten parancsolatait, akkor az mind milliomos kell, hogy legyen. De igenis hiszek abban, hogy Isten mellé áll azoknak, akik ragaszkodnak hozzá és engedelmeskednek neki. Megad mindent, ami szükséges a nyugodt életünkhöz. Lehet, hogy néha nehézségekbe jutunk, de Isten nagy szabadulást ad és utólag meglátjuk, hogy Ő egész idő alatt ott volt velünk!

Egy éjjel egy ember azt álmodta, hogy Istennel sétál a tengerparton.
Az égen képek villantak át életéből. Minden egyes képnél megjelent két pár lábnyom a homokban. Azután észrevette, élete nehéz szakaszában csak egy pár lábnyom jelenik meg a homokban.
"Istenem, azt mondtad, ha követlek, akkor mellettem leszel az úton. De a nehéz időkben csak egy pár lábnyom látható."
Isten így válaszolt:
"Fiam, szeretlek, és sosem hagynálak el. Hányatatott napjaid során, amikor csak egy pár lábnyomot láttál a homokban, karjaimban vittelek."

Isten ma is karjaiban hordoz, szeret, óv, véd minden bajtól. Ő jót akar neked, légy hűséges hozzá!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hívd meg a lelkészed egy sörre!

Világosság a sötétségben

A tökfőzelék és a szeretet