Az Úr veled van!

"Sámuel felnövekedett. Az Úr pedig vele volt, és semmit sem engedett földre hullani igéiből."
Sámuel első könyve 3:19

Sámuel Isten ajándéka volt mind szülei, mind népe számára. Édesanyja sokáig imádkozott egy gyermekért, és az Úr megadta neki kérését. Megszületett Sámuel, Izrael egyik kimagasló prófétája. Szilárdan állt, és bölcsen tanácsolta a népet egy kritikus történelmi időszakban. Mi volt sikerének kulcsa? Isten volt vele, és semmit sem engedett földre hullani az Úr igéiből.

Te is egy ajándék vagy, hidd el bátran. Lehet, hogy nem úgy érzed, de tudd, Isten megismételhetetlen csodája vagy a világ számára. Maga Isten akarta, hogy világra jöjj, és felnövekedj, mert számít Rád! Különleges célja van életeddel, amit csak te tudsz betölteni.

A te feladatod ma reggel az, hogy meghívd Istent az életedbe, és vele indulj el mától fogva minden nap az utadon. Ő nem fog nemet mondani, és veled marad, ahogy Sámuellel. Maradj te is Isten mellett, ez a siker kulcsa, és figyelj üzenetére! Figyelj arra, mit mond neked, amikor reggelente ezt a blogot olvasod. Figyelj rá napközben, mit akar üzenni embertársaidon keresztül, és figyelj rá este, amikor kezedbe veszed a Bibliát, ne engedd, hogy kárba vesszen az Ő szava!

Isten azt akarja, hogy sikeres legyél. Azt akarja, hogy győztesen állj óriásaid felett, hogy bátran tudj menni Vele életed útján akkor is, ha nem tudod, hová vezet a következő lépés. A te dolgod, hogy fogadd be Őt az életedbe lakótársként, engedd meg, hogy veled maradjon minden napon, egészen a világ végéig; és figyelj, mert egy új üzenet érkezett Tőle!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hívd meg a lelkészed egy sörre!

Világosság a sötétségben

Gyakorlati teológia